Kombinohu me Emin

A bag, suggestion by Gwyneth Paltrow 

A bag, suggestion by Gwyneth Paltrow

By Emi Seiti / It should be the goal of every girl to own a classy Chanel handbag. They fit into anyone's collection. It is no coincidence that and Paltrow has said that this purse is the best investment for you. If you are close to the Chanel store and have the suspicion of buying a bag there, do not be discouraged. They are expensive and you have to think hard when making this decision.

A bag, suggestion by Gwyneth Paltrow

This bag was launched in 1929. At this time the world looked completely different from today. At that time there were strict dress codes and rules that applied to women. Only the elite would be able to carry a Chanel handbag.

A bag, suggestion by Gwyneth Paltrow

Çanta klasike Chanel është simbol universal i stilit dhe i elegancës. Ajo duket e mrekullueshme për cdo rast. Të shkoni për të bërë pazar, të shkoni në party, apo të rrini me miqtë, kjo çantë është idealja për ju.

A bag, suggestion by Gwyneth Paltrow

Kur blini një cantë autentike Chanel, ju garantohet cilësia më e mirë. Materialet e përdorura për prodhimin e çantës nuk janë gjë tjetër vecse më të mirat nga më të mirat. Kjo është dhe arsyea pse çantat Chanel kushtojnë kaq shumë.

A bag, suggestion by Gwyneth Paltrow

Sa më gjatë të prisni për ta blerë, aq më shumë do të pendoheni që nuk e keni blerë më herët. Çmimet e Chanel janë në rritje dhe do të jenë gjithmonë. Çdo vit ka një rritje të cmimeve të kësaj çante. Pra, koha për të marrë një vendim është tani.

A bag, suggestion by Gwyneth Paltrow

The celebrities are wearing Chanel handbag. You know that Chanel is a luxury and exclusive brand, and especially when celebrities are seen wearing it. Even members of the royal family wear Chanel bags. They enjoy the high quality of the bag. Wouldn’t it be nice to be seen wearing the same bag as someone from a royal family or a celebrity ?!

A bag, suggestion by Gwyneth Paltrow

Chanel bags are timeless. Chanel bags can stand the test of time. This turns out to be true, only if the bag is cared for properly. You do not have to worry if this bag will ever go out of fashion.