Kombinohu me Emin

The clothes that Zara has taken out of the Vintage wardrobe

The clothes that Zara has taken out of the Vintage wardrobe

By Emi Seiti/ It is no secret that Zara is inspired by the great designers and their proposals on the catwalks for the fast fashion collections for each season, which will define the trends that will reign for a few months.

We know that this summer the girls' favorite is vintage clothing - the main culprit of this taste has been Zendaya, followed by Bella Hadid and Elle Fanning.

The clothes that Zara has taken out of the Vintage wardrobe

The clothes that Zara has taken out of the Vintage wardrobe

Vivienne Westwood corset

The clothes that Zara has taken out of the Vintage wardrobe

Një nga veshjet më të padiskutueshme të stilistes Vivienne Westwood dhe për të cilën ajo njihet që në vitet 80, kanë qenë korset. Por ishte viti 2019, kur krijimet e zbukuruara me printime të frymëzuara nga pikturat e Francis Boucher, si ajo që mban Bella Hadid në fotografi, u bënë objekt i dëshirës së të gjithë adhuruesve të modës.

Sandalet Valentino

The clothes that Zara has taken out of the Vintage wardrobe

Në vitin 2010, dyshia krijuese e firmës Valentino e formuar nga Pierpaolo Picciolo dhe Maria Grazia Chiuri krijuan sandalet protagoniste të asaj vere. Të sheshta, pa taka apo platforma, me rripa shumë të thjeshtë rreth këmbës. Komode, të thjeshta për t’u kombinuar dhe elegante, ato u bënë një element kryesor i garderobës këtë sezon.

Këpuca e preferuar e Carrie Bradshaw:

The clothes that Zara has taken out of the Vintage wardrobe

It is not the first time that Zara creates the favorite shoes of the protagonist of the Sex and The City series. Bright colors like pink and deep blue.

Hailey Bieber's minimalist style

The clothes that Zara has taken out of the Vintage wardrobe

On every red carpet that Hailey Bieber walks, the media echoes her chic and minimalist style. That's what happened when she arrived at this year's Grammy Awards in a Yves Saint Laurent gown, a strapless, plunging neckline that stunned us all.