Showbiz

They didn't believe it... but Noizy made it! It broke records

They didn't believe it... but Noizy made it! It broke records

A concert on the scale of an international festival, which brought together the best Albanian artists (Kida, Loredana, Ledri Vula, Mc Kresha, Elgid Doda, Xhensila Myrtezaj... and foreigners, Ghali, Gue, Raf Camora, etc.), which lasted hours and hours, with rhythms and music that made all the people in the square sing in unison and dance without getting tired for a second until after midnight, enjoying an event with high organizational standards, where all the rules were respected and security protocols, which did not bother anyone even at the moment when the running of the lights seemed to create problems for the organizers... but not everything was spent with an extraordinary euphoria that only concerts like this one of the "Alpha show" give.

The climax was certainly that moment when the big crown of the stage started to rise, while on the ledwall the story of the artist who has loved and contested all these years was appearing in a few words, as he recorded his successes year after year, when the protagonist of that evening, Noizy, appeared as if from the underground, when his music started and when fireworks lit up the sky. Then for almost 90 minutes alone, with his musical band on stage, Noizy increased the adrenaline of the crowd that had occupied the "Mother Teresa" square to the maximum... until the moment of the most successful duets that he has recently brought to the the music market with Dhurata Dora, Ylli Limani, Loredana and Raf Camora.

Apo edhe ai momenti i takimit skenik e publik me Stresin, si një sinjal për paqen, që u mirëprit me brohorima nga publiku. Finalja do të ishte ajo e duhura: Noizy përmblodhi në një këngë të fundit gjithë historinë e tij: “Nuk kanë besu” por ja që tashmë askush s’mund të ketë më asnjë pikë dyshimi e diskutimi se ai ja doli të kthehet në një fenomen të muzikës hip- hop e të thyejë rekordet me këtë koncert të madh që solli mbrëmë në Tiranë. Historia që Noizy bëri mbrëmë është vetëm një: theu rekordet. Dhe siç ai e ka thënë në gjithë këto kohë e siç e theksoi dhe në skenën e koncertit: gjithçka ndodhi mbrëmë, çdo këngë e fjalë, edhe kurora e madhe që u ngrit ishte e gjitha për funs-at e tij që e kanë ndjekur e i kanë dhënë suksesin në 16 vitet e karrierës së tij muzikore.

There were two news that the big concert "Alpha show" produced last night: more than 15 thousand tickets were sold, a record number that was reached for the first time in Albania by Noizy; the phenomenal hip-hop singer brought his performances for the first time, on such a huge stage, live, accompanied by a live band. And he managed to create for all his fans the extraordinary atmosphere until after midnight on Sunday.