Aktualitet

Covidi i merr jetën mjekut nga Kukësi, baba i pesë fëmijëve

Covidi i merr jetën mjekut nga Kukësi, baba i pesë

Është ndarë nga jeta duke luftuar me koronavirusin mjeku nga Kukësi Astrit Haziri.

Covidi i merr jetën mjekut nga Kukësi, baba i pesë

Lajmi është dhënë në rrjete sociale nga djali i tij dhe bashkëshortja e cila shkruan: Kishim bol... (për të vuajtur). 

Covidi i merr jetën mjekut nga Kukësi, baba i pesë

Haziri ka humbur edhe një vëlla në janar të po këtij viti.

Arsyeja e vdekjes zbulohet nga komentet e familjarëve poshtë fotos dhe postimeve të gruas dhe djalit të tij.

Mjeku Haziri ishte baba i pesë fëmijëve.