Stil jete

Pse gratë tërhiqen më shumë nga burrat vetullngrysur?

Pse gratë tërhiqen më shumë nga burrat vetullngrysur?

Takon një burrë me tipare të egra, vetullngrysur dhe menjëherë të duket misterioz, intrigues. Burrat e qeshur në fakt janë më pak tërheqës në sytë e grave. Po pse ndodh kjo?

Burrat dhe gratë e perceptojnë ndryshe të bukurën

Pse gratë tërhiqen më shumë nga burrat vetullngrysur?

U bë një studim për këtë punë. Subjekteve iu dhanë disa foto për të renditur më të bukurit, tek ata më pak të bukur. Burrat zgjodhën si më tërheqëse gratë e buzëqeshura.

Gratë zgjodhën ata më muskulozët dhe më të zymtët.

Gratë preferojnë “bad boys” për shkak të evolucionit

Pse gratë tërhiqen më shumë nga burrat vetullngrysur?

Preferojnë djemtë që shfaqin krenari, forcë, muskuj për të pasur mbështetjen që kultura dhe evolucioni ka kërkuar ndër shekuj.

Burrat me personalitet të errtë e prezantojnë veten më mirë

Pse gratë tërhiqen më shumë nga burrat vetullngrysur?

Karakteristika si të qenit narcist apo makiavelist ndikojnë në prezantimin që këta burra i bëjnë vetes.

*Artikulli i Bright Side u përshtat në shqip nga Tiranapost.al