Aktualitet

Lajmi për largimin e Ilva Tares nga ekrani sjell reagim në botën e medias: I jemi borxhli Ilvës

Lajmi për largimin e Ilva Tares nga ekrani sjell reagim në botën

Nga Mero Baze dhe Lutfi Dervishi, Erion Braçe dhe miq e kolegë kanë postuar statuse e mirënjohje, por edhe pak trishtim për largimin e gazetares Ilva Tare që prej 25 vitesh është një fenomen në ekranin shqiptar, fillimisht si spikerja revolucionare e më pas si drejtuese e redaksisë së lajmeve dhe me emisionet politike, ku Tare ka spikatur për aftësinë për tu rishpikur dhe nisur nga e para, si edhe këtë herë.

Ja disa nga reagimet:

View this post on Instagram

A post shared by Erion Braçe (@erionbrace)

Lajmi për largimin e Ilva Tares nga ekrani sjell reagim në botën

Lajmi për largimin e Ilva Tares nga ekrani sjell reagim në botën

Lajmi për largimin e Ilva Tares nga ekrani sjell reagim në botën

Lajmi për largimin e Ilva Tares nga ekrani sjell reagim në botën

Lajmi për largimin e Ilva Tares nga ekrani sjell reagim në botën

Lajmi për largimin e Ilva Tares nga ekrani sjell reagim në botën

tiranapost.al