Bukuria

20 gratë më të bukura të 2022-shit

20 gratë më të bukura të 2022-shit

Që nga viti 1990, Independent Critics ka bashkuar lista të ndryshme të 100 Fytyrave më të Bukura bazuar në kritere të ndryshme, si përsosmëria estetike dhe eleganca.

Lista e mëposhtme është e 2022-shit. Cilat janë 20 gratë më të bukura sipas People Worldwide?

Renditja nis nga e 20-ta:

20. Halima Aden

20 gratë më të bukura të 2022-shit

19. Yuqi

20 gratë më të bukura të 2022-shit

18. Vienna Maryce

20 gratë më të bukura të 2022-shit

17. Minatozaki Sana

20 gratë më të bukura të 2022-shit

16. Emilie Nereng

20 gratë më të bukura të 2022-shit

15. Rosé

20 gratë më të bukura të 2022-shit

14. Kimiya Hosseini

20 gratë më të bukura të 2022-shit

13. Jisoo

20 gratë më të bukura të 2022-shit

12. Gal Gadot

20 gratë më të bukura të 2022-shit

11. Lyodra Ginting

20 gratë më të bukura të 2022-shit

10. Tzuyu

20 gratë më të bukura të 2022-shit

9. Nana

20 gratë më të bukura të 2022-shit

8. Mai Omar

20 gratë më të bukura të 2022-shit

7. Yael Shelbia

20 gratë më të bukura të 2022-shit

6. Ivana Alawi

20 gratë më të bukura të 2022-shit

5. Sitala

20 gratë më të bukura të 2022-shit

4. Dasha Taran

20 gratë më të bukura të 2022-shit

3. Lisa

20 gratë më të bukura të 2022-shit

2. Nancy Jewel McDonie

20 gratë më të bukura të 2022-shit

1. Jasmine Tookes

20 gratë më të bukura të 2022-shit