Politikë

Kryeministri Rama reagon për dënimin e Adriatik Llallës nga Nju Jork-u

Kryeministri Rama reagon për dënimin e Adriatik Llallës nga Nju

Kryeministri Edi Rama ka reaguar për dënimin e ish-kryeprokurorit Adriatik Llalla duke u shprehur se "po bëjmë një luftë të hapur ndaj korrupsionit dhe arrestimi i tij është një fakt".

Në një intervistë për televizionin francez “TV5MONDE”në Nju Jork ai ka thënë: “Fakti që pandëshkueshmëria në Shqipëri nuk është më një normë, fakti që ka njerëz me pushtet që kanë dalë para gjykatës dhe janë dënuar flet vetë.. Po bëjmë një luftë të hapur ndaj korrupsionit, për shtetin e të drejtës, dhe ndaj trafikut të drogës dhe kemi bërë përparime të dukshme në këtë drejtim”.

Tiranapost.al