Shije

Baboon vazhdon misionin prej katër javësh, drekën dhe darkën në Infektiv me një numër më të madh restorantesh

Baboon vazhdon misionin prej katër javësh, drekën dhe darkën

Që pas nismës së rrjetit të shpërndarjes së ushqimeve Baboon dhe Tiranapost, prej gati katër javësh, pati jo pak mbështetje në publik si çdo shembull i mirë që frymëzon.

Baboon dërgon çdo ditë pa një limit të caktuar kohor dy vaktet të ngrohta e të shëndetshme për mjekët dhe infermierët e Spitalit Infektiv.

Baboon vazhdon misionin prej katër javësh, drekën dhe darkën

Baboon vazhdon misionin prej katër javësh, drekën dhe darkën

Baboon vazhdon misionin prej katër javësh, drekën dhe darkën

Baboon vazhdon misionin prej katër javësh, drekën dhe darkën

Këtë herë projektit tonë i janë bashkuar edhe restorantet:

- KFC

- Sheqer Pikant

- Il Gusto Bistro

- Bufe

Baboon vazhdon misionin prej katër javësh, drekën dhe darkën

Baboon vazhdon misionin prej katër javësh, drekën dhe darkën

Baboon vazhdon misionin prej katër javësh, drekën dhe darkën

Baboon vazhdon misionin prej katër javësh, drekën dhe darkën

Genti Selenica, themeluesi i Baboon thotë :

‘Online po kthehet në një nga shërbimet e kërkuara për shkak të karantinimit. Një pjesë e restoranteve po mbijetojnë falë këtij formati që sot më shumë se kurrë po na shërben pasi po jetojmë online në kuptimin e parë të fjalës'.

Baboon vazhdon misionin prej katër javësh, drekën dhe darkën

Baboon vazhdon misionin prej katër javësh, drekën dhe darkën

Baboon vazhdon misionin prej katër javësh, drekën dhe darkën