Showbiz

Ndahen pas 10 viteve martesë Michelle Hunziker dhe Tomaso Trussardi

Ndahen pas 10 viteve martesë Michelle Hunziker dhe Tomaso Trussardi

Michelle Hunziker dhe Tomaso Trussardi ka dhënë lajmin se martesa e tyre ka mbaruar.

“Pas 10 vitesh bashkë, ne kemi vendosur të ndryshojmë planet e jetës tonë. Jemi të përkushtuar të ndjekim rrugën e rritjes së vajzave tona të mrekullueshme, me dashuri dhe miqësi për njëri-tjetrin. Ndarja do të mbetet një çështje e jona dhe private. Nuk do të ketë komente të mëtejshme në lidhje me këtë temë për të ruajtur privatësinë e familjes tonë. Michelle dhe Tomaso”.

Kështu njoftojnë në një shënim të përbashkët të publikuar nga ANSA.

Ndahen pas 10 viteve martesë Michelle Hunziker dhe Tomaso Trussardi
Michelle, Sole, Celeste
Ndahen pas 10 viteve martesë Michelle Hunziker dhe Tomaso Trussardi
Michelle, Tomaso dhe vajzat

Michelle dhe Tomaso janë martuar në 2014-ën. Kanë sjellë në jetë dy vajza, Solen dhe Celesten. Michelle ka edhe një vajzë më të madhe, Aurorën nga martesa e saj me Eros Ramazzotti-n.

Ndahen pas 10 viteve martesë Michelle Hunziker dhe Tomaso Trussardi
Michelle Hunziker dhe Eros Ramazzotti
Ndahen pas 10 viteve martesë Michelle Hunziker dhe Tomaso Trussardi
Michelle dhe Aurora

Tiranapost.al