Showbiz

Tokio poston albumin dhe mesazhin nga fundi i xhirimeve

Tokio poston albumin dhe mesazhin nga fundi i xhirimeve

Aventura përfundoi. Tokio, një nga personazhet më të dashur të “La Casa de Papel” i ka dhënë lamtumirën rolit të saj.

Tokio poston albumin dhe mesazhin nga fundi i xhirimeve

Nga sheshxhirimi, Tokio shkruan se ka përfunduar kjo etapë. Falënderon fansat për mbështetjen dhe dashurinë dhe më tej shkruan: Shpresoj që sezoni i fundit të jetë në nivelin që ju meritoni.

Tokio poston albumin dhe mesazhin nga fundi i xhirimeve

Tokio poston albumin dhe mesazhin nga fundi i xhirimeve

Tokio poston albumin dhe mesazhin nga fundi i xhirimeve

Tokio poston albumin dhe mesazhin nga fundi i xhirimeve

Tokio poston albumin dhe mesazhin nga fundi i xhirimeve

Tokio poston albumin dhe mesazhin nga fundi i xhirimeve

Tokio poston albumin dhe mesazhin nga fundi i xhirimeve

Tokio poston albumin dhe mesazhin nga fundi i xhirimeve

Sezoni i pestë do të jetë dhe finalja e madhe e serialit të Netflix. Nuk ka ende një datë premiere. Para Tokios, edhe profesori lajmëroi se xhirimet për të kishin mbaruar.

Si do të përfundojë historia e tyre?