Stil jete

Divorcet e politikës! Nga Fatos Nano, Edi Rama dhe Ilir Meta dhe pse martesat marrin fund!

Divorcet e politikës! Nga Fatos Nano, Edi Rama dhe Ilir Meta dhe pse

Divorci i parë që ka shkundur jetën publike ka qenë ai i Fatos Nanos me Rexhina Nanon, dhe martesa e famshme e ish kryeministri Nano me Xhoana Nanon. Një divorc që krijoi një lloj valvule shkarkuese në tabunë e divorcit në një shoqëri si ajo shqiptare plot komplekse e paragjykime.

Por martesat marrin fund. Dhe për këtë kemi një shpjegim nga një ekspert që po e sjellim.