SPORT

Këto janë atletet më të shtrenjta të shitura ndonjëherë në ankand

Këto janë atletet më të shtrenjta të shitura

Në vitin 1998, Michael Jordan veshi një palë atlete ikonike ngjyrë të zezë me të kuqe me të cilat fitoi kampionatin e tij të fundit në NBA dhe tani ato janë atletet më të shtrenjta që janë shitur ndonjëherë në ankand.

Atletet Air Jordan u shitën për 2.2 milionë dollarë në Sotheby's në Nju Jork të martën, duke thyer rekordin e ankandit të atleteve prej 1.47 milionë dollarësh, të vendosur në vitin 2021 nga një palë Nike Air Ships që Jordan kishte veshur më herët në karrierën e tij.

Këto janë atletet më të shtrenjta të shitura

Në janar, Air Jordan bashkëpunoi me Sotheby's për të nxjerrë në ankand 13 palë atlete retro që ishin të dizajnuara në kujtim të yllit të basketbollit amerikan.