Stil jete

Mënyra sesi shkruan shkronjën X tregon për karakterin tënd. Zbuloje!

Mënyra sesi shkruan shkronjën X tregon për karakterin tënd.

Sipas disa studimeve, mënyra se si shkruajmë me dorë mund të zbulojë aspekte të thella të personalitetit tonë. Një detaj interesant është mënyra se si e shkruajmë shkronjën 'X'. Vijat që nxjerrim për të formuar këtë shkronjë mund të zbulojnë tipare interesante të natyrës sonë dhe të ofrojnë një pasqyrë të vogël në mënyrën tonë të të menduarit. Pse të mos provoni këtë test të thjeshtë? Merrni një stilolaps, letër dhe shkruani 'X'.

Testi në fjalë bazohet në një studim të kryer nga grafologia Kathi McKnight, e cila ndau gjetjet e saj në një intervistë me Oprah Magazine. McKnight shpjegoi kuptimin pas çdo stili të ndryshëm të të shkruarit 'X'.

Mënyra sesi shkruan shkronjën X tregon për karakterin tënd.

Metoda 1

Nëse vizatoni 'X' tuaj duke filluar nga poshtë djathtas, kjo sugjeron që, pavarësisht dëshirës tuaj për të përparuar dhe për të parë nga e ardhmja, ju jeni ende të ankoruar në të kaluarën. Kjo tendencë mund të pasqyrojë një vështirësi në heqjen dorë nga zakonet, përvojat ose kujtimet e vjetra që vazhdojnë të ndikojnë tek ju në të tashmen, duke ju penguar të ecni lirisht përpara drejt mundësive dhe ndryshimeve të reja.

Metoda 2

Nëse vizatoni 'X' tuaj duke filluar nga poshtë majtas dhe nga poshtë djathtas, kjo sugjeron një tipar dallues të personalitetit tuaj rebel, thotë testi McKnight. Ky stil shkrimi tregon se keni një dëshirë të fortë për t'u shkëputur nga e kaluara dhe për të ecur përpara drejt së ardhmes me vendosmëri. Megjithatë, pavarësisht dëshirës tuaj për të ecur përpara dhe për të lënë pas të kaluarën, e kaluara vazhdon të ushtrojë një ndikim të caktuar mbi ju.

Metoda 3

Nëse filloni të shkruani 'X'-në tuaj duke filluar nga lart djathtas, ky stil shkrimi mund të tregojë një prirje drejt rebelimit që i mungon një motivim i qartë dhe i përcaktuar. Prirja juaj për të sfiduar normat duket të jetë më shumë një sjellje instinktive sesa një reagim i vetëdijshëm i motivuar nga një qëllim ose ideologji specifike.

Metoda 4

Kur vizatoni 'X' sipas mënyrës 4, kjo do të thotë që keni një personalitet kompleks. Një stil i tillë shkrimi sugjeron që, pavarësisht përpjekjeve tuaja për t'u përqendruar në të ardhmen dhe përparimin, ekziston një pjesë e juaja që është ende e lidhur fort me të kaluarën.

Metoda 5

Nëse e vizatoni sipas kësaj mënyre, kjo mund të nënkuptojë se keni një frymë jokonformiste. Ju preferoni të ndiqni rrugën tuaj unike në vend që t'u përmbaheni rregullave të vendosura, duke demonstruar pavarësi të fortë të mendimit dhe një dëshirë për t'u dalluar nga të tjerët.

Metoda 6

Ju jeni një artist i vërtetë, dikush që nuk ka frikë të thyejë traditën dhe të eksplorojë horizonte të reja. Origjinaliteti juaj dhe aftësia juaj për të menduar jashtë kutisë ju bëjnë unik dhe ju jeni plotësisht të vetëdijshëm për këtë cilësi të veçantë.

Metoda 7

Ndoshta gjatë viteve të shkollës ju kanë mësuar të shkruani shkronjën 'X' duke filluar nga e majta në të djathtë. Kjo metodë tradicionale e të shkruarit zbulon shumë për personalitetin tuaj. Tregon se keni tendencë të mos devijoni nga normat e vendosura dhe se preferoni të ndiqni rregullat.

Metoda 8

Mënyra juaj tregon një preferencë për të menduarit jokonvencional. Kjo qasje sugjeron që ju prireni të mendoni jashtë kutisë dhe nuk keni frikë të eksploroni perspektiva të reja.