Stil jete

Robert Pattinson, aktori që nuk i lau flokët për vite me radhë

Robert Pattinson, aktori që nuk i lau flokët për vite me

Pak kohë më parë, Robert Pattinson zbuloi se nuk kujdesej shumë për higjienën e tij dhe mund t'i linte flokët të palarë për javë të tëra.

Në një intervistë ai tha: “Unë thjesht mbaj shumë kapele. Kam kaq shumë mbeturina në flokët e mi nga vite e vite më radhë, që nuk i laj dhe nuk kam asnjë ndjesi të higjienës personale. Edhe sot ku supozohet të jem një djalë seksi, njësoj nuk i laj”.

Burime kanë zbuluan se ai ka pasur probleme edhe gjatë xhirimeve të sagës Tëilight për shkak të zakonit të tij.

Robert Pattinson, aktori që nuk i lau flokët për vite me

I vetmi person që nuk kishte probleme me erën e tij ishte Kristen Steëart. “Ai mban erë të mrekullueshme”, tha aktorja.

Koha kaloi dhe Pattinson ka ndryshuar. Sot preferon të kujdeset për veten. “Nuk mund të them nëse është për shkak të lidhjes sime me Dior apo sepse jam më i pjekur, por kam filluar të kujdesem. Ka qenë një ndryshim mjaft i thellë në jetën time.”

Robert Pattinson, aktori që nuk i lau flokët për vite me

Pattinson nuk mund ta besojë se sa shumë ka ndryshuar, por i pëlqen vetja e tij dhe ndjesia e luksit, duke shpjeguar: "Nuk do ta kisha menduar kurrë se do të vishja mëndafsh dhe saten".