Bukuria

Sipas shkencës, kjo 43-vjeçare ka trupin më të bukur në botë

Sipas shkencës, kjo 43-vjeçare ka trupin më të bukur

Kohët kanë ndryshuar bashkë me standardet për bukurinë apo trupin perfekt. Shkenca ka përzgjedhur trupin më të bukur në botë.

Sipas shkencës, kjo 43-vjeçare ka trupin më të bukur

E kolme dhe me forma të lakuara, trupi më i bukur shkencërisht, është ai i Kelly Brook.

Trupi në formën e orës së rërës nuk është më perfekti. Në vend të kësaj, Universiteti i Teksasit ka zbuluar se trupi i përsosur ka një BMI prej 18,85 me bust 93 cm, bel 61 cm dhe ije 87 cm. Një studim tjetër zbuloi se raporti i ijeve ndaj belit është i rëndësishëm, me idealin 65–75.

Sipas shkencës, kjo 43-vjeçare ka trupin më të bukur

Shoqëria mund ta konsiderojë “të shëndoshë”, por shkenca e quan perfekte.