Bukuria

Blerina Bombaj says she would never have a facial procedure to look younger

Blerina Bombaj says she would never have a facial procedure to look younger


The well-known Albanian dietitian Blerina Bombaj has spoken about one of the most discussed topics today, aesthetic interventions.

Bombay, famous for her phrase "we are what we eat", has chosen to share with all her followers on social networks her opinion on this issue, saying that despite the temptation that may have crossed her mind at some point, she she would never do an intervention to improve her appearance and for this she gives some of her personal reasons.

Dietologia shpjegon nga ana tjetër se nuk është aspak kundra atyre që zgjedhin të bëjnë një gjë të tillë.

Lexo të plotë statusin e dietologes Blerina Bombaj:
A jam tunduar unë të bëj ndërhyrje në fytyrë për tu dukur më e re? Sigurisht që e kam kaluar nëpër mend, për hir të së vërtetës, janë çaste të rralla që zgjasin pak. E dini cila është arsyeja kryesore që nuk e bëj?

Sepse nuk mund ta pranoj që lumturia ime varet nga pamja. Sepse kam frikë përpara Zotit të shqetësohem dhe të luftoj kundra diçkaje të natyrshme fundja, siç janë rrudhat, kur ndërkohë kam dy fëmijë për të rritur dhe për tu shqetësuar. Mua lumturinë nuk ma përcaktojnë modelet e instagramit dhe as trendi i “shoqërisë”.

My goal in life is not to still look young but to feel useful through my work, the difficulties I go through, the love I give, the lessons I receive and the example I give to make this world better for our children.

Note: I am not against those who choose to intervene. With our bodies we are free to do what we want and live life how we want. I am only sharing my personal opinion on this subject when asked.