HOROSKOP

Horoskopi javor nga 30 tetori deri në 5 nëntor

Horoskopi javor nga 30 tetori deri në 5 nëntor

Dashi

Gjatë javës nga data 30 tetor deri më 5 nëntor do të befasoheni nga ngjarje apo eksperienca të ndryshme që lidhen me miqtë, fqinjët apo kolegët.
Ju keni shumë punë përpara, e cila do të kërkojë komunikim me njerëz të ndryshëm, me udhëtime, me më shumë telefonata apo përgjegjësi të tjera. Gjatë këtyre shtatë ditëve, prisni më shumë angazhime profesionale apo biznesi.

Kjo javë do të jetë e favorshme për të filluar një punë të re ose për të kërkuar një punë të re, për ju që jeni të fokusuar në të.
Do të përjetoni ngjarje të ndryshme emocionale që lidhen me një person nga rrethi juaj i të afërmve apo miqve të ngushtë.

Java sjell lajme lidhur me shtatzëninë apo lindjen e një fëmije.
Do të jetë mirë të mos lejoni mbingarkesë gjatë kryerjes së detyrave tuaja të përditshme. Mbroni shëndetin nga infeksione të ndryshme, viruse apo sforco fizike.

Gjatë javës do të merrni lajme apo informacione shumë interesante.
Mos refuzoni një ftesë për takime apo biseda, pasi ato mund t'ju befasojnë në një mënyrë pozitive.

Momentet e stresit dhe tensionit që do të lindin gjatë javës do të lidhen me frikën tuaj për të ardhmen.

Djemtë dhe vajzat do të duhet të dalin nga një situatë delikate që lidhet me një person të moshuar (me shumë mundësi një të afërm). Ju mund të keni bërë një gabim, keni qenë shkaku i zhgënjimit ose keni gënjyer për diçka.
Gratë do të kenë një kohë të favorshme për përmirësime në shtëpinë e tyre, blerje artikujsh për komoditetin e shtëpisë etj. Mund të udhëtoni me një fëmijë, të komunikoni më shumë me një fëmijë dhe përgjithësisht me të rinjtë që jetojnë në distancë nga ju. Punët e shtëpisë tuaj nuk do të pakësohen, por patjetër do t'ju mungojë dëshira për t'u përkushtuar ndaj tyre.

Burrat do të zhvillojnë kontakte interesante me njerëz të moshave ose statuseve të ndryshme shoqërore. Do të ketë shumë dinamizëm në jetën tuaj shoqërore, më shumë njohje të reja dhe komunikim me njerëz me interesa të ndryshme dhe nga distanca të ndryshme. Jeta juaj e dashurisë do jetë interesante sepse do të jetë dikush që do të dëshirojë të tërheqë vëmendjen tuaj. Kujdes nga kurthet apo veprimet e njerëzve hipokritë dhe keqdashës.

Demi

Gjatë javës do të angazhoheni në dokumente të ndryshme të rëndësishme, kontrata apo aktivitete të tjera me shkrim.

Do të keni më shumë probleme për të zgjidhur këtë javë. Ka të ngjarë të lindin papritur ose nga një vend ku nuk e prisni. Nuk duhet të bëni panik sepse do të mund të gjeni zgjidhjen më të mirë për ta.

Gjatë javës bëni kujdes, sepse janë të mundshme aksidente në shtëpinë tuaj me pajisje, instalime etj. Kjo do të provokojë nevojën për ndryshime të papritura, riparime, zëvendësim të sendeve të dëmtuara me të reja etj.

Gjatë javës, do të jetë e rëndësishme të shmangni kthimin në të kaluarën tuaj, siç është pendimi për mundësitë e humbura ose përfundimi i marrëdhënieve me ngut. Nuk do t'ju sjellë asgjë pozitive apo konstruktive.

Java do të mbahet mend me lajme të papritura lidhur me një person që njihni.

Gjatë javës do të keni mundësi për një paraqitje të suksesshme profesionale, për të arritur rezultate dhe suksese pozitive në karrierë, biznes, dalje publike etj.

Sipërmarrjet tuaja të reja do të kenë një shans për zhvillim të favorshëm dhe mund të kërkojnë takime dhe biseda me njerëz të ndryshëm.

Shumë do të ndihen krenarë për veprimet, sukseset ose zhvillimin e tyre në një fushë të caktuar. Gjatë kësaj jave do të jetë e rëndësishme të grumbulloni njohuri, aftësi, të mos jeni dembelë, mendjemadh apo të shpërdoroni atë që ju jep jeta.

Djemtë dhe vajzat do të habiten nga një bisedë apo veprim i një personi që e respektojnë shumë.

Burrat do të zhgënjehen nga një lajm apo një përgjigje ndaj kërkesës, propozimit të tyre. Një grua e afërt do të ketë një ndikim të fortë në vendimet dhe veprimet këtë javë.

Gratë do të mësojnë lajme të trishtueshme lidhur me një person që ka qenë miku, kolegu, fqinji i tyre. Do të jeni të kënaqur me një kontratë, dokument dhe në përgjithësi me informacionib që do të ketë një ndikim të mirë në çështjet tuaja financiare dhe të ardhurat.

Binjakët

Gjatë javës, do të hasni në veprime tinëzare, të pasinqerta apo keqdashëse nga persona që mund t'i njihni tashmë, por mund të jenë edhe ata me të cilët do të keni kontakte për herë të parë gjatë këtyre shtatë ditëve.

Gjatë javës do të keni eksperienca interesante në vendin tuaj të punës ose përmes kontakteve tuaja profesionale me njerëz jashtë kompanisë suaj. Vëmendja atje do të kërkojë veprime me pajisje, dokumente specifike ose konfidenciale, ku mund të lindë një situatë e papritur.

Marrëdhëniet tuaja të dashurisë këtë javë mund të jenë në rrënjë të një konflikti me dikë që kundërshton zgjedhjen tuaj. Shmangni ndikimin nga komentet e njerëzve të tjerë për dashurinë, martesën ose partnerin tuaj.

Gjatë kësaj jave do të keni marrëdhënie financiare me miqtë ose me persona me të cilët keni interesa të përbashkëta.

Do të flisni me miqtë apo kolegët të cilët do t'ju tregojnë për problemet apo humbjet e tyre financiare.

Gjatë javës do të keni angazhime të këndshme dhe të pakëndshme në lidhje me fëmijët apo të afërmit.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për angazhimet në lidhje me shitjen ose dhënien me qira të pronave apo banesave. Në përgjithësi, mund të prisni një zhvillim të mirë të planeve tuaja në lidhje me pronën që zotëroni.

Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë të favorshme për udhëtime dhe komunikim me miqtë që aktualisht ndodhen në një vendbanim tjetër.
Burrat do të duhet të rregullojnë më mirë gjërat e tyre dhe gjithçka nga e cila varet rehatia në shtëpi. Hiqni qafe mbeturinat, riparoni ato të dëmtuarat dhe blini atë që keni shtyrë për një kohë të gjatë. Java sjell një përvojë në lidhje me një të afërm ose një mik të familjes suaj që jeton në një distancë prej jush.

Gratë do të presin zhvillimin e disa ngjarjeve që nisën javën e kaluar. Megjithatë, gjatë këtyre shtatë ditëve, zhvillimi i tyre mund të marrë një drejtim krejtësisht të ndryshëm, ose të papritur.

Gaforrja

Gjatë javës do të përjetoni ngjarje të ndryshme të këndshme që do t'ju prekin ju personalisht ose dikë në familjen tuaj.

Java do të jetë një kohë mjaft e tensionuar për ju. Do të keni shumë më tepër detyra apo angazhime, përmbushja e të cilave do të jetë e rëndësishme të ndodhë brenda këtyre shtatë ditëve.

Në shumicën e rasteve do të lidhen me dokumente, kontratë apo para, të cilat do t'ju kërkojnë të jeni më të përqendruar dhe praktik në zbatimin e tyre.

Shmangni konfliktet dhe debatet me çdo kusht, pavarësisht se sa i zemëruar apo i frustruar jeni, pasi kjo do të jetë padyshim një humbje kohe dhe energjie.

Aftësia juaj për të organizuar veten në mënyrën më praktike do të luajë një rol të rëndësishëm në suksesin tuaj gjatë javës. Nëse i siguroni vetes një organizim të mirë, do të jeni në gjendje të shmangni problemet e mundshme, gabimet ose llojet e tjera të vështirësive.

Java do të mbahet mend me një takim.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për t'u zhvendosur, ose për të kërkuar një shtëpi të re për ata që gjenden në një situatë të tillë.

Planet tuaja në lidhje me riparimet, përmirësimet, blerjet e sendeve për shtëpinë apo zgjidhjen e problemeve të ndryshme pronësore do të kenë një zhvillim të mirë.

Djemtë dhe vajzat do të takojnë njerëz të rinj gjatë këtyre shtatë ditëve.
Burrat do të kenë angazhime ndaj fëmijëve të tyre ose ndaj të rinjve në mjedisin e tyre të afërt. Detyrat tuaja shtëpiake këtë javë do të jenë më shumë, veçanërisht ato që lidhen me familjen tuaj ose familjen e prindërve tuaj. Konfliktet gjatë këtyre shtatë ditëve do të lidhen me telashe për të cilat secili fajin do ta kërkojë tek të tjerët, por jo tek vetja.

Gratë do të mendojnë, arsyetojnë, peshojnë të mirat dhe të këqijat në çdo situatë më të ndërlikuar, veçanërisht nëse ka lidhje me miqtë. Ju keni një javë përpara në të cilën do të merrni një vëllim të madh informacioni të rëndësishëm për çështjet tuaja personale dhe profesionale. Shumë prej tyre mund të rezultojnë thashetheme, hamendje për një gjë apo një tjetër dhe në fakt një pjesë shumë e vogël do të jetë vërtet e vlefshme për ju.

Luani

Gjatë javës do të keni eksperienca interesante në lidhje me ide, propozime apo mundësi interesante që më aktivët dhe guximtarët prej jush do t'i shfrytëzojnë me mjeshtëri.

Mund të jeni të lumtur për një marrëveshje ose blerje të re për shtëpinë. Do të jetë diçka që do t'ju japë më shumë komoditet.

Lajmet ose ngjarjet që lidhen me paratë ose një dokument financiar mund t'ju habisin gjatë javës. Për disa prej jush, kjo do të jetë e rëndësishme sepse do të ndihmojë në blerjen e diçkaje të rëndësishme për shtëpinë.

Do të merrni lajme në lidhje me shëndetin ose trajtimin e një të afërmi ose miku të ngushtë. Është e mundur që trajtimi i gabuar të ketë ndodhur për shkak të një diagnoze të gabuar ose një sëmundjeje shtesë për të cilën nuk kishte informacion paraprak.

Këtë javë do të përjetoni ngjarje të rëndësishme ose do të merrni vendime që lidhen me njerëz nga rrethi juaj i të afërmve.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të jetë e rëndësishme të jeni realistë për atë që dëshironi ose prisni nga njerëzit.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për udhëtime.
Shumë do të duhet të zgjidhin probleme të ndryshme me të afërmit ose ato që lidhen me jetën e tyre personale.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë shtatë ditë të rëndësishme dhe të suksesshme ku mund të kenë mundësi të ndryshme për të provuar cilësitë dhe njohuritë e tyre. Do të keni raste për takime të këndshme që lidhen me miqtë apo admiruesit e ngushtë. Shfrytëzoni sa më shumë shanset dhe fatin që do të merrni këtë javë.

Burrat do t'i pranojnë me përgjegjësi angazhimet e tyre këtë javë dhe me shumë mundësi pothuajse të gjithë do të ndërtoni një plan paraprak të veprimeve dhe detyrave tuaja. Një ngjarje në jetën e një personi më të vogël se ju ose një fëmije do të ndikojë tek ju në njëfarë mënyre.

Për gratë, bisedat apo takimet me miq nga distanca të ndryshme do të jenë të rëndësishme. Do të merrni informacion ose një dokument me vlerë për ju, të cilin nuk nxitoni ta ndani me të tjerët.

Virgjëresha

Gjatë javës, shumë nuk do të jenë të kënaqur me atë që do të arrijnë. Ka mundësi që të rëndoheni me më shumë angazhime, të mos keni kohë të mjaftueshme për t'i përmbushur ose të angazhoheni për premtime që do ta keni të vështirë t'i përmbushni. Kujdes me premtimet që jepni në mënyrë që të mos përfundoni në një situatë të pakëndshme.

Lajmet që lidhen me miqtë ose të njohurit tuaj të vjetër do t'ju shqetësojnë për disa arsye. Do të pyesni veten nëse mund të ndihmoni ose nëse mjafton një telefonatë për t'i qetësuar ose mbështetur.

Ndarjet apo humbjet që do të përjetoni gjatë këtyre shtatë ditëve do të jenë pjesë e procesit të ndryshimeve në jetën tuaj. Disa nga marrëdhëniet apo angazhimet tuaja nuk do të kenë vend në të ardhmen tuaj dhe do të duhet të përfundojnë në fund të këtij viti.

Shqetësimet tuaja shëndetësore nuk duhet të injorohen vetëm sepse nuk keni kohë, keni frikë ose nuk u besoni mjekëve. Shumë shpejt ky mund të jetë një problem më i pakëndshëm.

Gjatë javës do të keni një bisedë të vështirë me një person me të cilin keni kontakte personale apo profesionale. Kjo bisedë do të përcaktojë vendimin tuaj, të cilin do ta merrni më vonë këtë javë.

Gjatë kësaj periudhe do të habiteni nga një ftesë apo një ofertë për diçka që mund të ndryshojë planet tuaja për të ardhmen e afërt. Kjo përvojë do të ketë njëfarë lidhje me një grua.

Nëpërmjet një letre apo telefonate do të mësoni për disa ngjarje që ju kanë munguar që kanë ndodhur disa kohë më parë.

Gjatë kësaj jave, do të prireni të veproni me kujdes, ngadalë nga frika se mos bëni një gabim, ose merrni një vendim të nxituar.

Java parashikon një ngjarje interesante në lidhje me një burrë që është i afërmi, ose miku juaj.

Burrat do të jenë të prirur për veprime të nxituara, të cilat mund të çojnë në vendime të gabuara. Gjatë javës do të përjetoni një ngjarje të rëndësishme në lidhje me një person me një pozicion më të lartë në familje ose në punë.

Planet që do të ndërtoni apo përgatitni gjatë kësaj jave do të kenë mundësi për zbatim të mirë.

Gratë do të jenë të kujdesshme në kontaktet e tyre me njerëz të panjohur ose me ata që kërkojnë qëllimisht kontakte. Një bisedë me një të huaj do t'ju rëndojë emocionalisht dhe lajmet e pakëndshme që lidhen me një burrë mund t'ju shqetësojnë për një kohë të gjatë.

Peshorja

Do të rëndoheni me telashe të ndryshme lidhur me pagesat, detyrimet financiare apo dokumentet, kontratat e kësaj natyre.

Gjatë javës do të kënaqeni duke kaluar kohën e lirë me një person interesant, me shumë njohuri dhe përvojë në fusha të ndryshme të jetës. Ky mund të jetë fillimi i një miqësie të re që ende nuk është zhvilluar.
Kjo javë do të jetë interesante për sa i përket zhvillimit të ngjarjeve të ndryshme të planifikuara dhe të paplanifikuara. Disa prej tyre do t'ju kërkojnë të merrni një vendim ose të bëni ndonjë ndryshim.

Java do të jetë e rëndësishme për karrierën ose biznesin tuaj, për ju që keni një të tillë. Përqendrimi dhe mobilizimi më i madh do t'ju ndihmojë të keni sukses edhe në gjërat për të cilat më parë jeni ndjerë të pasigurt ose të frikësuar.

Shumë emocione gjatë javës mund të jenë shkaku i gjendjeve më të shpeshta të lodhjes ose pagjumësisë. Mos e anashkaloni nevojën për pushim adekuat dhe ushqim të shëndetshëm.

Kjo javë do të shënojë një festë të rëndësishme në jetën e një personi të dashur dhe këtë mund ta bëni duke u mbledhur në një ambient shtëpie, duke uruar përmes një bisede telefonike, duke dërguar një kartolinë apo dhuratë etj.

Djemtë dhe vajzat do të kenë detyra më serioze lidhur me arsimimin apo punën e tyre. Në këtë plan ju presin ngjarje të papritura, por nuk do të krijojnë dramë në jetën tuaj. Një rast për një takim ose mbledhje mund të jetë një person ose mik i ngushtë. Në disa raste, një takim apo vizitë e tillë mund të ketë të bëjë me shëndetin ose një ngjarje të rëndësishme në jetën e atij personi.

Burrat do të befasohen nga gënjeshtrat ose veprimet e një personi për të cilin ata kishin një mendim shumë më të mirë. Veprime të tilla do t'i përjetoni veçanërisht me dhimbje nëse ato drejtohen kundër jush. Gjatë javës do të keni një arsye për të komunikuar me dikë që jeton në distancë nga ju. Udhëtimi është i mundur, por kryesisht distanca të shkurtra.

Gratë do të jenë me fat dhe shpresojmë të kuptojnë rëndësinë e saj në këtë kohë, në këtë fazë të jetës së tyre. Përdorni shanset tuaja në mënyrë pragmatike dhe me mençuri. Nuk ju jepen çdo ditë këto mundësi. Gjatë kësaj jave do t'ju duhet të mendoni shumë më thellë për një vendim tuajin që do të ketë të bëjë me një lloj prone.

Akrepi

Gjatë javës do të keni biseda dhe takime shumë intensive me miq dhe të njohur nga e gjithë bota.

Do t'ju duhet të angazhoheni më seriozisht për zgjidhjen e problemeve në shtëpi ose në vendin tuaj të punës. Është e kotë të shtyni veprime të tilla, pasi do të jetë gjithnjë e më e vështirë për ju të gjeni një zgjidhje të mirë. Nëse ndiheni konfuz, konsultohuni me miqtë e ngushtë.

Gjatë javës, kushtojini vëmendje riparimeve shtëpiake, përmirësimeve ose risive në shtëpinë tuaj. Edhe diçka e vogël në këtë drejtim mund t'ju vendosë në humor të mirë.

Java do të jetë e favorshme për punë në shtëpi ose në fermë.
Kjo do të jetë një kohë e favorshme për blerjet e artikujve për shtëpinë ose mjeteve të rëndësishme për punën tuaj.

Gjatë javës do të keni një angazhim me një grua që do të ketë nevojë për këshilla ose do të jetë e gatshme të kalojë një pjesë të kohës me ju.
Mos e shtyni një bisedë delikate, duke pritur për një kohë më të favorshme.
Gjatë javës do të acaroheni nga tentativat për manipulim apo mashtrime nga kolegët, klientët apo fqinjët që nuk i fshehin interesat dhe qëllimet e tyre.
Java do të jetë e favorshme për eksperienca emocionale, sidomos aty ku ka reciprocitet në ndjenja e synime dhe jo imponim të vullnetit dhe dëshirave të veta.

Djemtë dhe vajzat do të përjetojnë sikletin që do t'u shkaktojë një gënjeshtër ose një premtim i thyer. Në përgjithësi java do të jetë e mirë sidomos nëse keni bërë shumë përpjekje në ndonjë provim, prezantim etj. Do të ndiqni me padurim veprimet e dikujt që jeton në distancë nga ju, pasi ato do të ndikojnë në vendimet tuaja.

Burrat do përjetojnë momente të këndshme, me njerëz interesantë apo të dashur. Do të diskutoni tema interesante me miqtë ose të dashurit që lidhen me ngjarjet lokale ose botërore. Gjatë kësaj jave, një bisedë mund t'ju provokojë ose t'ju detyrojë të merrni një vendim ose të zbatoni një ndryshim të vogël, ndoshta të parëndësishëm.

Gratë do të jenë shumë sociale këtë javë. Do të shkoni diku, do të takoni dikë, do të jeni në lëvizje dhe do të keni shumë biseda për tema të rëndësishme për ju. Do të diskutoni me miqtë apo të njohurit për çështje të ndryshme financiare që janë të rëndësishme si për ju ashtu edhe për ata.

Shigjetari

Gjatë javës nga 30 tetori deri më 5 nëntor do të përballeni me detyra që kanë të bëjnë me prona të papërfunduara apo çështje shtëpiake. Mund të keni aktivitete ose biseda të përbashkëta me njerëz që lidhen me këto gjëra në jetën tuaj.

Gjatë javës do të krijohet një situatë e papritur lidhur me udhëtimet.
Kjo është një javë që do të mbahet mend me më shumë lëvizje dhe me më shumë angazhime. Sigurisht, gjithçka do të varet nga gatishmëria juaj për të qenë një palë aktive në ngjarjet e javës, dhe jo vetëm për t'u ulur në vendin e spektatorit.

Do të jetë mirë të kaloni më shumë kohë jashtë me të afërmit ose me miqtë, në natyrë. Jini të hapur ndaj kontakteve sociale ose profesionale me një larmi të gjerë njerëzish.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jeni në gjendje t'i jepni fund një angazhimi ose marrëdhënieje të pakëndshme, ose të rëndë.
Disa prej jush do të mbingarkohen emocionalisht nga lajmet e papritura që përfshijnë drama në jetën e dikujt që njihni.

Gjatë kësaj jave tregohuni të sinqertë dhe të drejtpërdrejtë me njerëzit që ju rrethojnë. Mundohuni të tregoni të vërtetën, sado e vështirë të jetë.
Harrojeni sjelljen e mirë nëse dikush po përpiqet t'ju dëmtojë.
Kjo do të jetë një javë e favorshme për veprime dhe angazhime gjyqësore apo juridike.

Djemtë dhe vajzat do të duhet t'i bëjnë gjërat me shumë kujdes gjatë këtyre shtatë ditëve. Nuk ka nevojë të nxitoni, nuk ka nevojë të veproni emocionalisht. Do të ketë një kohë dhe një vend për çdo gjë të rëndësishme në jetën tuaj.

Burrat do kenë një javë interesante dhe të suksesshme, në të cilën edhe nëse nuk kërkojnë shanse apo mundësi të reja, do të shfaqen natyrshëm. Jini të kujdesshëm dhe shmangni krijimin ose përhapjen e thashethemeve ose lajmeve të rreme (të paverifikuara).

Gratë do të duhet të mbajnë një qëndrim më serioz ndaj bisedave apo kërkesave të njerëzve nga rrethi i tyre i të afërmve, miqve apo kolegëve. Nuk duhet të nënvlerësoni asnjë ngjarje gjatë këtyre shtatë ditëve.

Bricjapi

Gjatë javës nga data 30 tetor deri më 5 nëntor do të përballeni me situata që do t'ju kërkojnë të hiqni dorë nga diçka apo dikush.

Do t'ju duhet t'i kushtoni më shumë kohë familjes. Mund t'ju mungojë një person i dashur ose keni nevojë për ndihmë me detyrat e shtëpisë.
Përfaqësuesit e pamartuar të kësaj shenje të zodiakut do t'i nënshtrohen një dëshire të fortë për t'u lidhur me partnerin, për të jetuar së bashku ose për të krijuar një familje, për të arritur një stabilitet më të madh emocional.
Nëse nuk keni një lidhje romantike, java do të jetë e favorshme për të kërkuar një të tillë, përfshirë në internet, dhe për të filluar korrespondencën.
Java do jetë bujare me surpriza.

Kjo javë do të jetë padyshim e rëndësishme për suksesin tuaj të ardhshëm në punë ose në çështjet tuaja sociale.

Do t'ju duhet ambicie dhe këmbëngulje për të arritur rezultate konkrete jo vetëm gjatë këtyre shtatë ditëve, por edhe për të ardhmen.
Mos i injoroni këshillat e miqve, sepse ata do të kenë një dëshirë të sinqertë për t'ju ndihmuar.

Gjatë kësaj jave, takimet ose ngjarjet do t'ju rikthejnë në gabimet ose lëshimet tuaja të së kaluarës. Kthimi në të kaluarën është për t'ju kujtuar disa situata që rrezikoni t'i përsërisni gjatë këtyre shtatë ditëve.
Djemtë dhe vajzat do të kenë relativisht pak kohë të lirë për aktivitete të këndshme.

Burrat do ta kujtojnë këtë javë me një përvojë të lidhur me një vajzë apo një grua. Roli i një burri në jetën tuaj këtë javë do të ketë të bëjë kryesisht me ndikimin e tij në marrjen e vendimeve të rëndësishme ose organizimin e planeve dhe detyrave të rëndësishme. Shqetësimet për shëndetin ose gjendjen më të mirë fizike janë të mundshme. Gjatë javës do të magjepseni nga veprimet, fjalët ose ndihma e një personi që jeton në një shtëpi tjetër ose në një distancë prej jush.

Gratë do të kenë raste për takime të këndshme ose për t'i krijuar ato vetë. Do të dëshironi më shumë emocione pozitive në jetën tuaj të përditshme dhe do të injoroni përpjekjet e njerëzve të pakëndshëm ose të zymtë për të ndikuar tek ju në çfarëdo mënyre. Momentet e trishtimit mund të lidhen me ngjarje të papritura në jetën e njerëzve të njohur.

Ujori

Gjatë javës do të keni mundësi të përjetoni shumë emocione pozitive apo të papritura.

Kjo mund të jetë një arsye që ju të bëni një vlerësim të nxituar të ngjarjeve që po zhvillohen aktualisht në jetën tuaj dhe pasojat mund të rezultojnë të pafavorshme për ju.

Shumë gjëra që do të ndodhin këtë javë do t'ju bëjnë të ndryshoni planet, humorin dhe marrëdhëniet.

Debatet dhe konfliktet këtë javë ka të ngjarë të provokohen nga padurimi juaj ose nga paaftësia juaj për të shprehur në mënyrë diplomatike mosmarrëveshjen tuaj me veprimet ose vendimet e të afërmve, miqve ose kolegëve.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për udhëtime, plane udhëtimi dhe zhvillim të kontakteve tuaja me njerëz nga distanca të ndryshme.
Gjatë këtyre shtatë ditëve do të prisni një telefonatë ose marrjen e një dokumenti dhe këto ngjarje mund të vonohen dhe shtyhen, gjë që nuk do t'ju dëmtojë.

Në përgjithësi, keni një javë interesante përpara, ku do të keni eksperienca të ndryshme që do t'ju sjellin optimizëm për të ardhmen tuaj.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë shtatë ditë interesante dhe të suksesshme. Gjithçka do të varet nga planet që keni për të ardhmen tuaj dhe për çfarë përpiqeni vërtet me zell dhe këmbëngulje. Ju jeni gati të merrni një mësim të rëndësishëm të jetës përmes një bisede ose ngjarjeje që përfshin një burrë më të vjetër se ju. Gjatë kësaj jave, mund të përjetoni ankth ose shqetësim për shëndetin e një personi të dashur.

Burrat do të bëjnë blerje, do të ndryshojnë shtëpinë ose zyrën e tyre personale me gjëra të reja. Do të dëshironi të viheni re dhe të vlerësoheni nga njerëzit e tjerë për shkak të njohurive, aftësive që keni në një fushë të caktuar. Do të mërziteni nga përhapja e lajmeve të rreme, veprimet në prapaskenë të njerëzve që njihni apo figurave publike dhe politike. Ndonjëherë një koment i vogël i pamenduar mund të jetë fillimi i një thashethemi të keq dhe që përhapet shpejt.

Gratë do të presin zhvillimin e ngjarjeve që janë nën kontrollin e njerëzve të tjerë. Vendimet apo sugjerimet e tyre do të përcaktojnë planet tuaja pothuajse deri në fund të këtij viti. Përpara jush është një javë shumë e paparashikueshme në lidhje me zhvillimin e çështjeve tuaja financiare dhe planeve që lidhen me marrjen dhe përdorimin e parave ose dokumenteve.

Peshqit

Gjatë javës nga 30 tetori deri më 5 nëntor do të përballeni me kontradikta dhe mungesë harmonie në marrëdhëniet tuaja të dashurisë apo martesës.
Gjatë javës do t'ju duhet të merrni më shumë përgjegjësi në përmbushjen e angazhimeve që pothuajse gjithmonë ju shkaktojnë disa vështirësi. Ju do të ngarkoheni me detyra të ndryshme që do të kërkojnë përqendrim më të madh në ekzekutimin e tyre.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për çështje gjyqësore apo juridike, për një vizitë në një institucion qeveritar, bankar apo tatimor.

Ngjarjet dhe situatat e ndryshme gjatë këtyre shtatë ditëve do t'ju provokojnë të merrni vendime të rëndësishme ose të bëni një lloj ndryshimi.
Një ngjarje në jetën e një gruaje do të jetë rasti për një mbledhje apo një angazhim tjetër emocional që lidhet me të.

Gjatë kësaj jave do të keni më shumë takime me të afërm apo miq, me të cilët do të keni biseda interesante apo të rëndësishme.
Çështjet tuaja familjare që lindën gjatë javës së kaluar do të vazhdojnë të zhvillohen.

Të afërmit dhe miqtë nga afër dhe larg do të kërkojnë këshilla, ndihmë.
Djemtë dhe vajzat do të duan të kalojnë më shumë kohë me përvoja romantike, flirtim ose emocione të tjera që lidhen me admiruesit. Do të keni eksperienca të papritura me një person që ju pëlqen ose që është i interesuar për ju. Megjithatë, zhgënjimet që lidhen me komentet negative ose keqdashëse për sjelljen tuaj janë gjithashtu të mundshme.

Burrat do të hedhin shumë më tepër energji në punën apo biznesin e tyre dhe kjo do të jetë për të mirën e tyre. Kontaktet tuaja me përfaqësues të institucioneve të ndryshme mund t'ju takojnë me njerëz hipokritë ose me sjellje të pahijshme, mungesë profesionalizmi etj. Një javë shumë e ngadaltë ose komplekse në zhvillim, me sfida dhe provokime të ndryshme për durimin tuaj.

Gratë do të duhet të tregojnë më shumë takt dhe diplomaci kur takohen dhe bisedojnë me njerëz që kanë një reputacion të vështirë për të komunikuar. Gjatë javës, secili prej jush do të ketë një shans për të realizuar idenë ose planin tuaj. Do të merrni pjesë në takime, ose mbledhje të planifikuara dhe të organizuara paraprakisht.