Showbiz

Selena Gomez dhe Taylor Swift bënë thashetheme në Golden Globes. Njerëzit ia lexuan buzët

Selena Gomez dhe Taylor Swift bënë thashetheme në Golden Globes.

Teksa të gjithë shijonin ceremoninë e famshme të ndarjes së çmimeve, Selena Gomez, Taylor Swift dhe Keleigh Teller po bënin thashetheme.
Dilema mori fund. Kurioziteti u shua. Njerëzit lexuan buzët e vajzave.

Në qendër të bisedës ishte Kylie Jenner.


Selena u tha vajzave: Kërkova një foto me të dhe ajo [Kylie] tha JO.

Keleigh Teller pyet: Me Timothee?

Selena pohon me kokë.

Pra Kylie është xheloze për të dashurin e saj, madje më shumë se kaq, protektive dhe territoriale.