Stil jete

Zara trondit me fushatën e saj të fundit! Rrjeti beson se është një provokim për genocidin në Gaza

Zara trondit me fushatën e saj të fundit! Rrjeti beson se

Zara, brandi spanjoll i fast fashion dhe nga më popullorit në botë, ka tërhequr reklamën e saj.

Besohet se në atë fushatë ka ngjashmëri me foshnjat e vdekura nga sulmet izraelite. Një foto e një nëne palestineze me fëmijën lidhet me një foto të modeles së Zara-s.

Zara trondit me fushatën e saj të fundit! Rrjeti beson se

Tjetër element që ndjekësit kanë vëmë re është arkivoli i myslimanëve.

Zara trondit me fushatën e saj të fundit! Rrjeti beson se

Përdoruesit e mediave sociale shprehen të tronditur dhe u zotuan të bojkotojnë Zara-n.

Zara trondit me fushatën e saj të fundit! Rrjeti beson se

Zara trondit me fushatën e saj të fundit! Rrjeti beson se

Zara trondit me fushatën e saj të fundit! Rrjeti beson se